بهترین سمعک در اهواز
نوشته شده توسط : علیرضا شمسی پور

 

بهترین سمعک در اهواز

بهترین شنوایی سنجی در اهواز

شنوایی سنجی در اهواز

سمعک در اهواز

خرید سمعک در اهواز

 

در این مقاله در مورد وزوز گوش، راه های درمان آن و روش های قطعی درمان وزوز گوش (Tinnitus treatment) صحبت خواهیم کرد. پیش از پرداختن به درمان وزوز گوش لازم است بدانیم وزوز گوش چیست و علت های بوجود آمدن چه می باشد.

 

درمان وزوز گوش

 

وزوز گوش چیست؟

درمان وزوز گوش صدایی بدون منشاء خارجی می باشد که ممکن است در هر نقطه­‌ای از سر یا در یک گوش یا هر دو گوش شنیده شود .این حالت به خودی خود یک بیماری نمی باشد، اما می تواند نشانه‌ای از ایجاد مشکلات جدی برای فرد باشد.
تقریباً در اکثر موارد، درمان وزوز گوش یک صدای ذهنی است، به این معنی که فقط فردی که دچار مشکل شده می‌تواند این صدا را بشنود البته بدین معنا نمی باشد که این صدا نتیجه ی تخیل فرد است.

رایج‌ترین نوع درمان وزوز گوش با شنیدن صدای ثابت زنگ همراه است. وزوز گوش یا سوت گوش ممکن است متناوب یا پیوسته شنیده شود و بلندی صدای وزوز هم می‌تواند متغیر باشد .هر چند وزوز گوش یا سوت کشیدن گوش می‌تواند برای فرد ناراحت کننده باشد، این شرایط معمولاً نشانه‌ای از ایجاد مشکلات جدی برای فرد نیست.

در موارد شدیدتر درمان وزوز گوش ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی در تمرکز و خوابیدن شود. همچنین ممکن است باعث ایجاد اختلال در کار و روابط شخصی فرد شده و حتی منجر به اختلالات روانی گردد.
اگرچه وزوز گوش معمولا با کم شنوایی همراه است، اما توجه داشته باشید که آن باعث کم شنوایی نمی‌شود و کم شنوایی نیز باعث بوجود آمدن درمان وزوز گوش نمی شود.

درمان وزوز گوش خود یک بیماری نیست، بلکه نشانه‌ای از یک اختلال مزمن، مانند از دست دادن شنوایی مرتبط با سن، آسیب شنوایی یا اختلال در سیستم گردش خون و مواردی از این قبیل می باشد که در ادامه آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

 

پیشنهاد میکنیم صفحه دلایل وزوز گوش را نیز بخوانید

 

انواع وزوز گوش

به طور کلی درمان وزوز گوش و درمان وزوز گوش به دو دسته تقسیم می گردد که هر کدام علت ها درمان های مربوط به خود را دارند و در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

  1. وزوز ذهنی:

    وزوز ذهنی صدایی است که فقط و فقط توسط خود فرد شنیده می شود و توسط اطرافیان قابل شنیدن نمی باشد. این حالت شایع ترین نوع از وزوز گوش (Tinnitus treatment) می باشد و هیچ گونه منبع خارجی ندارد و منبع این صدا کاملا درونی می باشد. به همین علت این نوع وزوز قابلیت ثبت و ارزیابی دقیق توسط آدیولوژیست ندارد لذا آدیولوژیست برای شناسایی آن از تعابیر خود بیمار راجع به بلندی و زیر و بمی صدای وزوز درون گوشش استفاده می کند با این وجود امروزه روش هایی در جهت غلبه بر صدای وزوز ذهنی فرد و کاهش تاثیرات ناخوشایند آن روی زندگی فرد وجود دارد.

  2. وزوز عینی:

    وزوز عینی حالتی بسیار نادر می باشد و افراد کمی به این نوع از درمان وزوز گوش دچار می گردند و می‌تواند بر اثر اختلالات عروقی، ناهنجاری‌های استخوانی گوش میانی یا انقباضات عضلانی ایجاد شود. این حالت همانطور که مشخص است توسط سایرین نیز قابل شنیدن است لذا آدیولوژیست می تواند آن را ارزیابی کرده و شدت و زیر و بمی آن را بررسی کند. این نوع وزوز به طور کلی با درمان های پزشکیقابل درمان است.

درمان وزوز گوش

علت های وزوز گوش

یکی از رایج ترین دلایل درمان وزوز گوش آسیب دیدن یا از بین رفتن سلول های شنوایی می باشد که این سلول ها در ناحیه حلزونی داخل گوش قرار گرفته اند.
این آسیب می تواند به علت افزایش سن باشد که یک فرایند عادی است و به دلیل کاهش عملکرد فیبرهای عصبی، شنوایی با افزایش سن ،کاهش می‌یابد و معمولا در حدود ۶۰ سالگی آغاز می شود. به این نوع کاهش شنوایی پیر گوشی گفته می شود.

همچنین ممکن است وزوز گوش به دلیل قرار گرفتن طولانی مدت در معرض صدای بلند باشد. مانند صدای ها حاصل از تجهیزات سنگین، سلاح های گرم و اره های برقی. این صداهای بلند در بلندمدت می توانند به سلول‌های حسی مویی در گوش که موجب انتقال صدا به مغز می‌شوند، آسیب برساند.

در بسیاری از مواقع از دست دادن شنوایی در افراد با وزوز گوش همراه می شود. همچنین تحقیقات انجام شده در این حوزه حاکی از آن است که از دست دادن توانایی شنیدن برخی طول موج های خاص ممکن است باعث ایجاد تغییر در فرایند تحلیل صدا در مغز و ایجاد صدای وزوز در گوش شود. به این ترتیب وزوز گوش خود می‌تواند روشی باشد که مغز برای انعکاس شرایط مربوط به ناتوانی در شنیدن یک صدای خاص به کار میگیرد.

ناگفته نماند که مصرف برخی داروهای خاص مانند آسپیرین، ایبوپروفن، داروهای آنتی‌بیوتیک خاص و داروهای ادرارآور نیز میتواند باعث کاهش قدرت شنوایی شده و با وارد کردن آسیب به ناحیه میانی گوش باعث شنیدن صدای وزوز شود.

از دیگر دلایل وزوز گوش میتوان به موارد زیر اشاره کرد. پس از بیان این موارد به سراغ روش های قطعی وزوز گوش خواهیم رفت.

  • صداهای خیلی بلند (مانند انفجار یا شلیک تفنگ)
  • تجمع زیاد جرم گوش
  • آسیب‌دیدگی در ناحیه سر و گردن
  • عفونت گوش
  • وارد شدن یک ماده خارجی یا تماس مخاط گوش با پرده شنوایی
  • مشکلات مربوط به لوله شیپوری (عفونت گوش میانی)
  • مشکلات مفصل گیجگاهی  (TMJ)
  • سفت شدن استخوان‌های میانی گوش (حاصل از بیماری اتواسکلروز که یک بیماری ارثی می باشد)
  • وارد شدن ضربه به سر و صدمه دیدن سر و گردن (معمولا مشخصه این گونه حالت ها وزوز گوش به صورت یک طرفه می باشد)
  • بیماری هایی از قبیل فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی عروقی، کم خونی و … (به طور کلی هر بیماری ای که موجب اختلال در جریان خون بشود میتواند باعث ایجاد وزوز در گوش گردد)
  • ابتلا به دیابت




:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








/*alireza*/ https://antalyatournet.ir https://asooweb24.ir https://awat-piano.ir https://azinplastisatis.ir https://best-agahi.ir https://bia-mooz.ir https://ceplus.ir https://chareju.ir https://ceplus.ir https://coffee-akajho.ir https://dbaportal.ir https://donyayeh-zaban.ir https://dr-shafie.ir https://es-services.ir https://eslamshahr-ma.ir https://estarabadnews.ir https://fa-eset.ir https://foritarjome.ir https://gallery-car.ir https://ghazaeigallery.ir https://glasses-rybn.ir https://goto-piano.ir https://highlightbeauty.ir https://ig-home.ir https://ipgconference.ir https://isconference.ir https://koogel.ir https://kyokushins.ir https://mobilemahdis.ir https://mofidtat.ir https://my-piano.ir https://nazaristone.ir https://nikansefile.ir https://noorekarime.ir https://ofoghchat.ir https://oghan.ir https://on-tic.ir https://osatcarton.ir https://patogh-dl.ir https://pianoofficial.ir https://proje-negar.ir https://rasa-piano.ir https://razi-tajhiz.ir https://robbazar.ir https://salam-salamaati.ir https://tabriizmusic.ir https://talebmanshadipoor.ir https://tarheno1.ir https://tehranfurniture.ir https://travel-piano.ir https://villadarbast.ir https://visa-piano.ir https://zojkhob.ir https://zojsalem.ir https://zoudnews.ir